AZI

Hola a totes, sóc Azi i jo com la resta dels meus companys visc a Obdeso. Sóc molt curiosa, sempre estic llegint i cercant informació de diferents llocs d’arreu de tot el món, per poder conèixer quina és la història i cultura dels llocs als quals visite. A més, quan viatge faig, el que ací nomeneu, un voluntariat, és una mena forma de conèixer aquell lloc, una alternativa a conèixer gent nova i per enriquir-me dels diferents valors i la forma que cada lloc els fan arribar.

Cada vegada que conec llocs nous, vaig en cura de no ofendre a cap persona amb allò que puga dir, donat que cada persona és diferent. Per aquest motiu, és important saber fins on u mateix pot arribar, i per tant quines són les seues virtuts i els seus punts dèbils, és una tasca que m’ha costat en el temps però al cap i a la fi, en gran mesura pense que ho he aconseguit, donat què és una tasca d’autoconeixement. Des del respecte, intente dir tant el que em sembla bé com el que malament, donat que si no hagués manifestat mai les meues opinions, haguera participat de perpetuar un sentiment de reprimir el que sent i per tant m’haguera costat més conèixer-me.

A més a més, un dels meus objectius en aquest nou món és lluitar contra les desigualtats de gènere que he vist a Abidemi, no podia entendre perquè cap persona ha d’exercir poder sobre altra privant-la de llibertat i impactant de manera directa amb la seua identitat i benestar, em sorprenia la quantitat de violències que existeixen. Durant la vista que us farem estaríeu disposat ajudar-me en els meus objectius?
Amb ganes de conèixer-vos, vos espere el cap de setmana del 6 i 7 d’abril en Callosa d’en Sarrià