PAU

Hola a totes, sóc Pau, totes les persones que em coneixen pensen que sóc una confident excepcional, potser és perquè m’agrada escoltar a la gent, deixar que s’expressen lliurement sense cap mena de jutjament, tot i que quan en alguna cosa no estic d’acord intente deixar clara la meua postura, sobretot pel que fa als temes socials que involucren desigualtats.

La gent diu que sé molt bé congeniar amb la resta de persones, supose que és perquè empatitza amb elles. En tot moment, intente posar-me en el lloc dels altres per poder comprendre que és el que com volen dir. Saber escoltar a la resta m’ha ajudat a saber com gestionar els meus impulsos a l’hora de resoldre conflictes personals i socials, ajudant-me a no voler imposar solament les meues inquietuds i pensaments, ni actuar impulsivament.

Una vegada Azi, en un dels seus viatges em va contar que va conèixer un poblet molt menut on les persones d’ençà que s’escoltaven i parlaven eren molt més alegres, els ajudava a la seua vida personal i amb les relacions amb altres persones, creant així espais de germanor on podien conèixer, dialogar i debatre tranquil·lament sobre tota mena de temes. Des d’aquell moment vaig pensar que el que volia era això, que tothom fera ús del diàleg per la resolució de conflictes.

El cap de setmana del 6 i 7 d’abril ens coneixerem en Callosa d’en Sarrià? Jo i els meus companys i companyes vos esperem!