EKON

Hola a totes, sóc Ekron, jo com també la resta dels meus companys aposte per un món més sostenible, em va afectar molt el que vàrem fer amb el món on vaig nàixer.
Vaig patir les conseqüències de la sobre explotació dels recursos que disposàvem, la sobre explotació que varen sotmetre des de temps enrere, des d’un temps en el qual no es pensava en les conseqüències, i fins i tot quan les vàrem veure pensarem que era una cosa llunyana i que amb el temps canviaria, en què pensaven? Que pel sol canviaria? Possiblement molts pensaren això i per tant acabà passant el pitjor.
Ara hem hagut de marxar cap a Obdeso, on esperem que tinga un millor destí que Abidemi.

La meua missió serà fomentar la reducció de recursos i residus, fent veure que no hem de sobre explotar els recursos dels quals disposem, sobretot fer conscient a les noves generacions que no es tracta tant de reciclar els residus que generem, sinó fer-los conscients que han de generar menys, per tant han de reutilitzar-los, donant-los altre ús.

El 6 i 7 d’abril ens trobarem a Callosa d’en Sarrià, podem realitzar un munt d’activitats relacionades per poder enriquir-se entre totes, vos sembla bé? Ens veiem aviat!