AKU

Hola a totes, ja coneixeu a tots i totes les meues companyes, jo sóc Aku, sóc molt alegre, sempre atenta a tot el que passa al meu voltant. Pense que la idea fonamental perquè un món funcione ha de treballar com un equip.

A Abidemi treballava de forma cooperativa amb totes les meues companyes, sabíem que havíem de treballar en equip si volíem que tot allò que ens havíem proposat tirarà endavant, va ser una tasca que ens va costar d’assumir, fins que un dia, ens vàrem seure per poder avaluar la nostra tasca, vaig pensar en Ife, que durant un café em va revelar el que per a mi anava a ser un tresor, utilitzar el diàleg per combatre qualsevol conflicte que poguera sorgir durant l’avaluació donat que sabia que totes tenien ganes d’expressar el que sentien però cap intenció d’escoltar a la resta. Després de parlar vàrem arribar a la conclusió que treballar de forma cooperativa ens facilitaria la tasca a totes i els resultats serien molt més eficient.

Per aquest motiu vaig pensar que la cooperació a gran escala seria fonamental per aquest nou món que teníem a les nostres mans per poder capgirar com un mitjó totes les errades comeses i poder arribar fins a un sistema de comerç universal equitatiu i basat en el fet que siga just, obert i beneficie a tothom.
Per aquest motiu jo, junt amb totes les meues companyes, vos esperem el 6 i 7 d’abril a Callosa d’en Sarrià al Sant Jordi FEV 2019